Kaupunginosakerhojen taidekiertue 17.4.-15.5.2023

Taidekiertueella mukana luovuutta ja intoa taiteiluun!

Lahden Lähimmäispalvelun kaupunginosakerhot saivat tänä keväänä vierailevan tähden, Eeva Ratalahden ohjaamaan taiteilua. Taidekiertue toteutettiin 17.4.- 15.5.2023 ja se sai aikaan monta hymyä ja iloista mieltä kerhoissa!

Kiertueelle osallistui kerholaisia Loviisankadulta, Mukkulasta, Metsäkankaalta ja Riihelästä, Liipolasta, Vapaudenkadulta ja Ahtialasta, Paavolasta, Asemantaustassa Huovilankadulta, Jalkarannasta ja Tonttilasta sekä Ankkurista. Myös Paavolan miestenkerhosta löytyi inspiraatiota Eevan ohjauksessa!

Musiikkia kuuntelemalla ja vahaliituja käyttämällä paperille muodostui yksilöllisiä ja yksityiskohtaisia linjoja sekä kuvioita. Samaa luovuuden puuskaa hyödyntäen jatkoimme maalaten erilaisia kuvioita, luoden eräänlaista nykytaidetta. Klikkaa oheista linkkiä ja käy katsomassa kiertueella luotuja teoksia YouTube -palvelussa: Taidekiertue esittely – YouTube

Taidekiertue saatetaan järjestää uudelleen syksyllä 2023. Sitä ennen voit ottaa seurantaan kesän tapahtumat, esimerkiksi viikoittaiset Niittykestit!

Seuraa siis yhdistyksen tiedotteita tai kysy lisää vapaa-ajantoiminnan Kaisu Keisalalta (p. 050 431 9937) tai Sanni Ojansuulta (p. 050 448 1202).

Aurinkoista kesän alkua!