Herokuva_1920x900px_kirjeitä_minusta_kauppa

Kirjeitä minusta -tuotepaketti koostuu kolmesta tuotteesta:

Ensimmäisenä on muistelijan kanssa täytettävä Kirjeitä minusta -juliste, jota ohjaaja täyttää muistelijan kertoillessa elämästään. Julisteen on myös tarkoitus olla esillä muistelijan kotona tai hoivakodissa. Täytä julistetta lyijykynällä, jotta voit helposti muokata tekstiä ja korjata virheitä.

Toisena tuotteena on Kirjeitä minusta kirjepaperi. Siihen voit kirjoittaa enemmän muistelijan tarinaa, mikäli hänestä ja sinusta siltä tuntuu.

Kolmantena tuotteena on Kirjeitä minusta postikortti. Sitä voit käyttää käyntikorttina, johon kirjaat yhteystietosi sekä sopimanne tapaamiskerrat. Kortti jää muistelijalle ja on helppo kiinnittää vaikka magneetilla jääkaapin oveen.

Kaikki kolme Kirjeitä minusta -tuotetta ovat graafikko Hanna Toijalan käsialaa. Tuotteiden kopiointi on kielletty.

Hei, olen Hanna Toijala

Kuvaa tehdessä mieli sulautuu väreihin, käsi ja keho viivoihin ja muotoihin. Joskus helpointa on aloittaa suunnittelematta, antaa hahmojen rakentua kuin itsekseen. Joskus annettu tavoitekin vie yhtä yllätykselliselle matkalle. Kuva luo tarinan.

Opiskeluja olen viime vuosina tehnyt aika uusista näkökulmista, kuten Vedic Art ja ekspressiivinen taideterapia. Opintovapaalla kävin Lahden kansanopiston Vapaa Akatemian. Päivätyössäni verkko-opetuksen suunnittelijanakin kuvia tarvitaan mutta enemmän tilaa niille jää vapaalla. Aikaa on aina mieluisille kuvitustöille. 

Lahden Lähimmäispalvelu ry:n julisteet luotiin yhteistyössä. Ensimmäinen sai nimekseen Kirjeitä minusta, toinen Toiveita minulta. Alle rakentuivat omat hiljaiset maisemansa. Toivon kuvien puhuttelevan lempeästi, tarjoavan paikan ja tilaa omien tarinoiden jakamiselle ja muistiin kirjoittamiselle. 

Onnistuneita muistelumatkoja!
Toivottaa Lahden Lähimmäispalvelu ry

Tuote 1

A3 kokoinen kartonkinen juliste.

Tuote 2

A4 kokoinen kirjepaperi 100g paperilla

Tuote 3

14 x 14 cm kokoinen kortti.

Tuotteet myydään 25, 50, 75 tai 100 kpl seteissä (kaikkia tuotteita ko. määrä) ja toimituskulut lisätään erikseen.
Lataa TÄSTÄ käyttöohje materiaaleihin!

TILAUSLOMAKE

    Tuotteiden hintaan lisätään postituskulut n.8,90€
    Hinnat ovat alv 0%