Rekry: lähihoitaja / geronomi

Oletko etsimämme lähihoitaja / geronomi?

Lahden Lähimmäispalvelu ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka kaiken toiminnan keskiössä ovat ikääntyvät lahtelaiset. Kotipalvelumme tuottaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaista laadukasta kotipalvelua heidän kodeissaan. Toimintamme keskeinen arvo on ikä-ihmisten kokonaisvaltainen kohtaaminen. Kotihoitokäyntimme ovat vähintään puolen tunnin mittaisia.

Lähihoitajana/geronomina hoidat ja avustat kotona asuvia ikääntyviä ja tuet heitä heidän päivittäisissä toimissaan. Lisäksi perehdytämme sinut toimimaan palveluohjaajamme sijaisena. Toimit palveluohjaajan sijaisena palveluohjaajan vuosilomien aikana. IT-taidoista on sinulle hyötyä palveluohjaajan sijaisena, mm. toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisessä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva lääkehoitoluvat.

Arvostamme kokemusta toimimisesta ikääntyvien kanssa. Sinulla on ajokortti ja mielellään oman auton käyttömahdollisuus. Jos olet reipas, joustava, luotettava ja toimiminen ikääntyvien kanssa on sinulle mieluisaa, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme itsenäisen työn ja aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja mahdollisuuden tehdä laadukasta asiakastyötä. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalialan tes:n mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA TÄÄLTÄ >>